banner
banner

Over Ons

De heer Wijnberg Tokoe ,eigenaar van Myrysji Tours Suriname kwam in 1980 van Galibi naar Paramaribo voor vervolg onderwijs. Daarna ging hij terug naar Galibi met het idee om zijn dorp tot ontwikkeling te brengen. In 1986 brak er een binnenlands conflict uit tussen de binnenland bewoners en het nationaal leger. De toegang tot het district Marowijne werd via de Oost-Westverbinding geblokkeerd. Wijnberg zag de toekomst voor ogen en in april 1992 opende hij zijn mini vakantie huis met 3 slaapkamers,bedoeld om vrienden van Paramaribo te huisvesten. Een heel eenvoudig badruimte buiten het gebouw. Hij is zich verder gaan specialiseren in toerisme en heeft verschillende trainingen gevolgd. Myrysji Tours Suriname is een van de eersten die de dorpen Christiaankondre en Langamankondre bekendheid gaf zowel nationaal als internationaal. Wijnberg bleef niet stil zitten en investeerde elk jaar in zijn gebouw. In het jaar 2004 is Myrysji Tours onderscheiden door de internationale organisatie BID tot goldenmanagement award in Spanje,Madrid.

Certificering

Since kort 2011-2012 zijn wij gecertificeerd in milieu awareness door stg.Samarja.Wij zorgen dat ons omgeving geruimd staan.

Missieverklaring

Als Destination Management Company begrijpen we perfect de behoeften van mensen die naar het buitenland reizen naar een land met verschillende culturen en tradities. Wij zijn een enthousiaste en professionele ploeg die gepassioneerd is over toerisme en de beste, meest onvergetelijke reiservaring van hun leven kan bieden. Het personeel en alle medewerkers denken "groen" en vertegenwoordigen dit in alle afdelingen binnen de organisatie. Alle medewerkers zijn goed opgeleid om het afval-, water- en energieverbruik te verminderen. We moedigen onze werknemers, leveranciers en gasten aan milieubewust te zijn door middel van initiatieven zoals recycling en energie-efficiƫntie. Myrysji Tours Suriname geeft de voorkeur aan duurzame producten van lokale bedrijven op alle inkoopniveaus. Ons doel is om onze vaardigheden en ervaring te gebruiken om lokale en nationale initiatieven te ondersteunen, die onze medewerkers aanmoedigen om betrokken te zijn en een positieve impact hebben op de gemeenschappen waarin zij wonen en werken. We waarderen het natuurlijke en culturele erfgoed van onze eigendommen en willen onze gasten een authentiek lokale ervaring bieden.

Dit bedrijf heeft een ecolodge in Galibi, een broedplaats voor zeeschildpadden en speelt een zeer belangrijke rol bij het beschermen van dieren in het wild en het bevorderen van bewustzijn en vermindering van afval in water als op het land. Ze hebben ook een Travelife bronzen prijs gewonnen. Met het Travelife-programma willen we naar het volgende niveau. Er is een eindeloze lijst met mogelijkheden om Suriname te ervaren en te verdwalen binnen de lokale cultuur. Laat ons u de juiste hulpmiddelen bieden om deze werkelijk verbazingwekkende bestemming vanuit een lokaal perspectief te bekijken.

Verantwoordelijkheid

Myrysji Tours Suriname voldoet aan alle arbeids- en arbeidswetgeving en ondersteunt alleen lokaal personeel dat op alle niveaus inhuurt. We hebben een ethische code opgesteld voor alle personeelsleden, evenals gezondheids- en veiligheidsvoorschriften voor zowel gasten als werknemers. Dit bedrijf doet grotere stappen om een bedrijf met meer milieubewust gedrag te worden en moedigt zijn medewerkers aan hetzelfde te doen. We doen er alles aan om de schadelijke gevolgen voor het milieu te verminderen en om met gerenommeerde verenigingen samen te werken, proberen we de beste milieueffecten te begrijpen, volgen en implementeren. oefenen waar mogelijk.

 
 
Aanbiedingen
Sea turtle adventure trips for students
Boek rechtstreek via onze website en  kom in aanmerking voor deze superleuke sea turtle spotting tour voor maar: Galibi 2 dagen /1 nacht:

Tarief: EURO 100,- per persoon
(minimum: 10 personen) Vorm je groep en lets experience life in Galibi!   Vertrek: 09.00 am/Terug:15.00 pm Verzamelen: hotel Torarica Bekijk de hele aanbieding
 Meer
Nieuws
Medewerkers Myrysji Tours Suriname milieu-bewust
GALIBIMedewerkers van Myrysji Tours Suriname hebben onlangs meegedaan aan een milieu-bewustwordingsworkshop van Stichting Samarja. De workshop had als doel hen te informeren over scheiding van afval op de werkvloer. Vandaar er tegenwoordig netzakken zijn geplaatst rondom de Myrysji Lodge in Galibi. Hierin worden plastic flessen en aluminium blikjes verzameld. Myrysji Tours Suriname vervoert het verzamelde anorganisch afval zelfs naar Paramaribo waar het afval wordt verwerkt door Stichting Samarja. Dagelijks spoelt het water van de Marowijnerivier flessen en ander afval aan op het Galibistrand. Myrysji Tours Suriname zorgt daarom ervoor dat rondom de lodge dagelijks wordt schoongemaakt.

Samen met de Bibliotheek Galibi werd reeds in september 2011 het initiatief genomen om het strand op te ruimen. Dit is per slot van rekening ook een van de doelen waarom deze bibliotheek in het leven werd geroepen. Hiermee hopen deze twee organisaties dat dorpsbewoners hun voorbeeld opvolgen om ook hun woonomgeving schoon te houden. Bekijk alle nieuws items
 Meer
Gastenboek
Deel ook uw eigen verhaal met ons mee!
Voornaam:
Achternaam:
Bericht:
Bekijk alle comments
 Meer
Top