banner
banner

Over Ons

De heer Wijnberg Tokoe ,eigenaar van Myrysji Tours Suriname kwam in 1980 van Galibi naar Paramaribo voor vervolg onderwijs. Daarna ging hij terug naar Galibi met het idee om zijn dorp tot ontwikkeling te brengen. In 1986 brak er een binnenlands conflict uit tussen de binnenland bewoners en het nationaal leger. De toegang tot het district Marowijne werd via de Oost-Westverbinding geblokkeerd. Wijnberg zag de toekomst voor ogen en in april 1992 opende hij zijn mini vakantie huis met 3 slaapkamers,bedoeld om vrienden van Paramaribo te huisvesten. Een heel eenvoudig badruimte buiten het gebouw. Hij is zich verder gaan specialiseren in toerisme en heeft verschillende trainingen gevolgd. Myrysji Tours Suriname is een van de eersten die de dorpen Christiaankondre en Langamankondre bekendheid gaf zowel nationaal als internationaal. Wijnberg bleef niet stil zitten en investeerde elk jaar in zijn gebouw. In het jaar 2004 is Myrysji Tours onderscheiden door de internationale organisatie BID tot goldenmanagement award in Spanje,Madrid.

Certificering

Since kort 2011-2012 zijn wij gecertificeerd in milieu awareness door stg.Samarja.Wij zorgen dat ons omgeving geruimd staan.

 
 
Aanbiedingen
Sea turtle adventure trips for students
Boek rechtstreek via onze website en  kom in aanmerking voor deze superleuke sea turtle spotting tour voor maar: Galibi 2 dagen /1 nacht:

Tarief: EURO 100,- per persoon
(minimum: 10 personen) Vorm je groep en lets experience life in Galibi!   Vertrek: 09.00 am/Terug:15.00 pm Verzamelen: hotel Torarica Bekijk de hele aanbieding
 Meer
Nieuws
Medewerkers Myrysji Tours Suriname milieu-bewust
GALIBIMedewerkers van Myrysji Tours Suriname hebben onlangs meegedaan aan een milieu-bewustwordingsworkshop van Stichting Samarja. De workshop had als doel hen te informeren over scheiding van afval op de werkvloer. Vandaar er tegenwoordig netzakken zijn geplaatst rondom de Myrysji Lodge in Galibi. Hierin worden plastic flessen en aluminium blikjes verzameld. Myrysji Tours Suriname vervoert het verzamelde anorganisch afval zelfs naar Paramaribo waar het afval wordt verwerkt door Stichting Samarja. Dagelijks spoelt het water van de Marowijnerivier flessen en ander afval aan op het Galibistrand. Myrysji Tours Suriname zorgt daarom ervoor dat rondom de lodge dagelijks wordt schoongemaakt.

Samen met de Bibliotheek Galibi werd reeds in september 2011 het initiatief genomen om het strand op te ruimen. Dit is per slot van rekening ook een van de doelen waarom deze bibliotheek in het leven werd geroepen. Hiermee hopen deze twee organisaties dat dorpsbewoners hun voorbeeld opvolgen om ook hun woonomgeving schoon te houden. Bekijk alle nieuws items
 Meer
Gastenboek
Deel ook uw eigen verhaal met ons mee!
Voornaam:
Achternaam:
Bericht:
Bekijk alle comments
 Meer
Top