banner
banner

Welkom bij Myrysji Tours Suriname!

Uw jarenlange expert voor tours naar Galibi en omgeving
 
Duurzaam toerisme daar gaan wij voor!
 
Geniet van de zonsopkomst op het witte zandstrand van Galibi met een heerlijke bak koffie of thee op één van de ligbanken.
 
Ontdek gauw de leefwijze en cultuur van de indianen (Caraib)op een van onze dorpswandeling en hou een unieke herinnering achter om zelf mee te doen met een echte inheemse caraib culturele Samboera zang en dans die al eeuwen lang behouden wordt.
 
Onze avontuurlijke vaarttocht onder de sterrenhemel om de zeeschildpadden te spotten maken het een onvergetelijk vakantiebeleving!
 
      Suriname authorities require a yellow-fever vaccine certification from all travelers
 
 
 
 

samarja

 

Tours
pdf file
Download Tour Schema
Aanbiedingen
Sea turtle adventure trips for students
Boek rechtstreek via onze website en  kom in aanmerking voor deze superleuke sea turtle spotting tour voor maar: Galibi 2 dagen /1 nacht:

Tarief: EURO 100,- per persoon
(minimum: 10 personen) Vorm je groep en lets experience life in Galibi!   Vertrek: 09.00 am/Terug:15.00 pm Verzamelen: hotel Torarica Bekijk de hele aanbieding
 Meer
Nieuws
Medewerkers Myrysji Tours Suriname milieu-bewust
GALIBIMedewerkers van Myrysji Tours Suriname hebben onlangs meegedaan aan een milieu-bewustwordingsworkshop van Stichting Samarja. De workshop had als doel hen te informeren over scheiding van afval op de werkvloer. Vandaar er tegenwoordig netzakken zijn geplaatst rondom de Myrysji Lodge in Galibi. Hierin worden plastic flessen en aluminium blikjes verzameld. Myrysji Tours Suriname vervoert het verzamelde anorganisch afval zelfs naar Paramaribo waar het afval wordt verwerkt door Stichting Samarja. Dagelijks spoelt het water van de Marowijnerivier flessen en ander afval aan op het Galibistrand. Myrysji Tours Suriname zorgt daarom ervoor dat rondom de lodge dagelijks wordt schoongemaakt.

Samen met de Bibliotheek Galibi werd reeds in september 2011 het initiatief genomen om het strand op te ruimen. Dit is per slot van rekening ook een van de doelen waarom deze bibliotheek in het leven werd geroepen. Hiermee hopen deze twee organisaties dat dorpsbewoners hun voorbeeld opvolgen om ook hun woonomgeving schoon te houden. Bekijk alle nieuws items
 Meer
Gastenboek
Deel ook uw eigen verhaal met ons mee!
Voornaam:
Achternaam:
Bericht:
Bekijk alle comments
 Meer
Top